Achizitii Publice

Plan achiziții CCS București rectificat în luna mai conform buget aici

Plan achiziții CCS București an 2021 aici

Plan achiziții CCS București an 2020  aici 

Plan achiziții CCS București an 2018 aici 

Centralizator achizitii CCS București an 2015 aici

Plan achizitii CCS București an 2015 aici

Comunicare rezultat licitație și hotărârea comisiei de evaluare privind desemnarea ofertei câștigătoare în urma derulării licitației închiriere spațiu sală restaurant+anexe+teren terasă de la parterul corpului de clădire C1 al imobilului din București, Calea Plevnei 61, sector 1.

Anunț, documentația de atribuire, caietul de sarcini și amplasare privind închirierea următorului spațiu: sală restaurant+anexe+teren terasă de la parterul corpului de clădire C1 al imobilului din București, Calea Plevnei 61, sector 1. 

Comunicare rezultat licitație privind închirierea următorului spațiu: sală + anexe de la nivelele etaj 2 si etaj 3 (mezanin retras) situate în incinta Casei de Cultură a Studenților București.

Anunț, documentația de atribuire si caietul de sarcini privind închirierea următorului spațiu: sală + anexe de la nivelele etaj 2 si etaj 3 (mezanin retras) situate în incinta Casei de Cultură a Studenților București.

Documentatia de atribuire și caietul de sarcini pentru activitatea de servicii de cazare la hotel și servicii de restaurant si servire a mesei pe litoralul românesc și în Delta Dunării în cadrul programului ”Tabere studențești 2019” aprobat prin Ordinul 513 din 02.04.2019 de Ministrul Tineretului si Sportului.

Documentatia de atribuire și caietul de sarcini pentru activitatea de servicii de cazare la hotel și servicii de restaurant si servire a mesei în stațiuni montane în cadrul programului ”Tabere studențești 2019” aprobat prin Ordinul 513 din 02.04.2019 de Ministrul Tineretului si Sportului.

SPECIFICAȚII TEHNICE pentru achiziţia de „Servicii de tipărire și livrare afișe, flyere, bannere, tricouri, brățări și roll-up-uri“ în proiectul Ziua Teatrului Studențesc de Animație - ContACT” 2019

 

Anunț:  Urmare a organizării licitației pentru închirierea spațiului spălătorie auto cu o suprafață de 209 mp construită pe terenul Casei de Cultură a Studenților București, oferta SC AUTO CD COMPLET SERVICE SRL a fost declarată câștigătoare.

 Erată la caietul de sarcini privind data limită de depunere a garanției de participare pentru inchirierea spațiului spălătorie auto în suprafață totală de 209 mp , erată publicată in data de 04 aprilie 2019.

Documentația de atribuire, plan amplasamentcaiet de sarcini și anunț privind inchirierea următorului spațiu: spălătorie auto în suprafață totală de 209 mp construită pe terenul Casei de Cultură a Studenților București. 

Documentația de atribuire, caietul de sarcini și anunț privind închirierea următorului spatiu:  birou, camera 11/etaj 1, in suprafata totala de 80,78 mp, situat in incinta Casei de Cultura a Studentilor Bucuresti.

Documentația de atribuire și caietul de sarcini pentru achiziția de servicii de cazare la hotel și servicii de restaurant și de servire a mesei pe litoralul românesc în cadrul Programului Național ”Tabere Studențești” 2018 aprobat prin ordinul 290/13.04.2018 al Ministerului Tineretului și Sportului.

Documentația de atribuire și caietul de sarcini pentru achiziția de servicii de cazare la hotel și servicii de restaurant și de servire a mesei în stațiuni montane în cadrul Programului Național ”Tabere Studențești” 2018 aprobat prin ordinul 290/13.04.2018 al Ministerului Tineretului și Sportului.

SPECIFICATII TEHNICE pentru achiziţia de „Produse si servicii de tipărire articole promotionale si material sportiv“ în proiectul ”Studențiada 2018”.

SPECIFICATII TEHNICE pentru achiziţia de „Produse si servicii de tipărire articole promotionale “ în proiectul ”Unifest 2018”