curs de

tango argentinian

Dansul este o formă de artă apărută din vremuri străvechi, fiind considerată una dintre cele mai expresive forme de comunicare. În plus, dansul are numeroase beneficii pentru suflet si fizic.

Dacă te întrebi ce ai putea face după cursuri sau job, ceva care să te ajute să te dezvolți, să te relaxezi, să te cunoști mai bine și să poți purta un dialog constant cu cel de lângă tine fără să fie nevoie de cuvinte, atunci răspunsul este tango argentinian. Iți va deschide o nouă lume plină de oameni creativi.

Antrenamentele de tango argentinian sunt coordonate de Florian Dumitru și Lucia Catană care au  o experiență de peste 15 ani ca dansatori.

Te așteptăm cu drag!

Când? Începând cu 5 septembrie 2023, în fiecare marti de la ora 19.00 până la ora 21.00.

Unde? La Casa de Cultură a Studenților din București situată în Calea Plevnei 61, in sala cu oglinzi (sala nr. S8 subsol).

Ce trebuie să aduci cu tine? Doar încălțăminte comodă și deschidere spre ceva nou, autentic, profund. Atât! Cursurile sunt gratuite pentru elevi și studenti cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.  Pentru ceilalți doritori, donatie recomandată 15 lei/ora.

Skip to content