Pop Rock

vocal

Toti tinerii care doresc sa invete muzica si arta spectacolului muzical la cel mai inalt nivel sunt asteptati sa se inscrie la aceste cursuri gratuite de canto si chitara.

In 1992, BEBE ASTUR a fost invitat sa se alature echipei CASEI DE CULTURA A STUDENTILOR DIN BUCURESTI.

De atunci si pana acum este un neobosit colaborator al acestei institutii fiind mentorul nenumaratilor studenti, elevi sau tineri care au fost instruiti in ale muzicii, in ale scenei si spectacolului, organizand pentru acestia nenumarate spectacole de promovare.

Cursantii lui BEBE ASTUR au obtinut nenumarate premii la festivalurile studentesti realizate de casele studentilor din toata tara.

Printre numele celor pregatiti de BEBE ASTUR se numără si mai tinerii artisti: ANDREEA LUPASCU, GEORGIANA DUMITRU, MARIA SOARE (folclor), DIANA FRANCU, LAURA GARBEA, actrita CRISTINA PLESA, GABRIELA COMAN si multi altii.

Crezul lui BEBE ASTUR este “II INVAT PE TINERI SA CANTE, PENTRU CA IN TARA ROMANEASCA TREBUIE SA MAI CANTE CINEVA SI DUPA NOI!”.

Timp de 10 ani (1999-2009) BEBE ASTUR a fost si profesor universitar la Conservatorul “Ciprian Porumbescu”, fiind unul dintre cei mai iubiti profesori.

Printre numele artistilor pregatiti de BEBE ASTUR se afla: MONICA ANGHEL, LAURA STOICA, MARIA RADU, CRISTINA PASAROIU (opera din BERLIN), CRISTI ENACHE (DIRECTIA 5), CĂTĂLIN CHELEMEN (COMA), SMILEY, CODRUT CROITORU (SCHIMBUL 3) si mai tinerii artisti ANDREEA LUPASCU, GEORGIANA DUMITRU, MARIA SOARE (folclor), DIANA FRANCU, LAURA GARBEA, actrita CRISTINA PLESA, GABRIELA COMAN si multi altii.
Crezul lui BEBE ASTUR este “II INVAT PE TINERI SA CANTE, PENTRU CA IN TARA ROMANEASCA TREBUIE SA MAI CANTE CINEVA SI DUPA NOI!”.

Elevii mei - Best Of

Georgiana Dumitru

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Bebe Astur - în imagini

Skip to content