Eveniment CCS

Fără Bariere – TOT Adevărul Despre Droguri

Campania ‘’Fără Bariere – TOT Adevărul Despre Droguri’’ este susținută de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și finanțat de Comisia Europeană.

Generația noastră are nevoie mai mult ca niciodată să înțeleagă TOT Adevărul Despre Droguri! În România, în ultimii 10 ani, consumul de droguri a crescut îngrijorător, răspândindu-se în cele mai adânci structuri ale societății, până la copiii de școală generală.

De obicei, primul impact cu drogul este întâlnirea cu plăcerea supremă, și atunci mușcăm momeala și iluzia drogului: pot să am control, mă pot opri oricând, e doar de data asta, nu îmi fac niciun rău, nu voi ajunge niciodată dependent. Ce nu știi la începutul consumului e că
mai devreme sau mai târziu drogurile îți aduc nota de plată.

‘’Fără Bariere’’ e un paradox. Prima etapă a consumului vinde iluzia libertății dar, de fapt, te conduce către cele mai mari limitări, ajungând să îți fure totul: demnitatea, relațiile, visurile, emoțiile, dragostea și ani din viață.

Campania ‘’Fără Bariere’’ își propune să ne aducă pe fiecare față în față cu foștii consumatori, cu specialiștii din domeniu și împreună să clădim o familie în care să discutăm sincer TOT Adevărul Despre Droguri.

Te invitam în data de 10.04.2024 la Sala Palatului pentru a discuta mai multe pe acest subiect.

Skip to content