Eveniment CCS

Programul de mentorat Cătălin Naum

Despre proiect
 
Programul de mentorat “Cătălin Naum” își propune să ducă mai departe munca profesorului Cătălin Naum prin crearea unui cadru de lucru, în care tineri pasionați de arta teatrului pot experimenta alături de alți tineri profesioniști, absolvenți de arta actorului și mentori cu experiență. Proiectul se întinde pe durata a două luni (9 martie – 30 aprilie) și presupune o serie de ateliere prin care participanții vor putea achiziționa un instrumentar, care le va fi de folos în viața profesională și nu numai. Atelierele vor facilita un schimb de experiență între participanți și tineri actori, precum și cu traineri de dezvoltare personală și psihologi.
 
Din echipa proiectului fac parte Adrian Râmboacă, Lorena Dicu, Mihalea Ducu, Miruna Ușurelu, Sergiu Radu (traineri actorie), Teodora Oancea (asistent coordonator proiect), Mihai Munteniță (coordonator proiect), cărora li se vor alătura Alexandra Băeții (studentă jurnalism, trainer dezvoltare personală) și Gabriel Zaharia (psihoterapeut în supervizare, specializare psihodramă).
 
 
Despre înscriere
 
Înscrierea în cadrul programului de mentorat va presupune trecerea printr-o serie de ateliere demonstrative deschise, ce se vor desfășura în zilele de 9 și 10 martie la teatrul pod din Casa de Cultură a Studenților din București. Aceste ateliere sunt menite să ajute viitorii participanți să experimenteze atmosfera din cadrul programului. Aceste ateliere au rolul de a crea un cadru de lucru prin care trainerii să poată identifica mai bine calitățile specifice ale participanților și, în același timp, constituie o preselecție a viitorilor participanți. Atelierele vor cuprinde jocuri de actorie, întâlniri cu trainerii de dezvoltare personală, precum și lucrul pe text. Ca urmare, va fi necesar ca viitorii participanți să fie pregătiți cu haine de mișcare (îmbrăcăminte lejeră, de preferat închisă la culoare, încălțări comode), un text învățat (poezie, fabulă sau monolog), precum și cu un cântec (preferabil în limba română).
 
Alte informații
 
Programul este deschis studenților și tinerilor până la vârsta de 35 de ani și va începe după data de 11 martie, iar întâlnirile se vor organiza de două ori pe săptămână, în zile care se vor decide în funcție de disponibilitatea viitorilor participanți. 
 
După înscriere vei primi un e-mail prin care ți se va comunica orarul atelierelor demonstrative. Dacă mai ai neclarități, ne poți contacta la teatrulpod@ccs.ro.
 
Mulțumim pentru răbdare, sperăm că ai citit toate informațiile cu atenție, iar acum îți mai spunem doar atât: abia așteptăm să ne cunoaștem! 
 
Pentru înscriere accesează: https://forms.gle/VookCYgrTSM8LqtA9
Skip to content