Eveniment CCS

Zilele Prieteniei ediția 2023

Schimbul cultural “Zilele Prieteniei” ajuns în 2023 la cea de a VIII-a ediție, este un eveniment care dorește să atragă tinerii din București către folclorul românesc.

Este un proiect organizat de Casa de Cultură a Studenților din București și
Ansamblul folcloric „Doinița” și presupune workshop de dans finalizat cu un spectacol comun de folclor pentru publicul larg.

La edițiile anterioare invitații noștri au fost ansambluri precum Junii Brașovului (Brasov), Mărtișorul (Cluj-Napoca), Doina Carpaților (Iași), Doina Timișului (Timișoara), Șinca Noua (Șinca Noua), Românașul (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca), Mărginimea (Sibiu) iar spectacolul comun alături de Ansamblul folcloric ”Doinița” (CCS București) a încântat deopotrivă atât participanții cât și publicul spectator.

Detalii și foarte multe fotografii de la edițiile anterioare sunt publicate pe paginile de facebook/CCSBuc și facebook/AnsambulDoinita

Anul acesta invitații noștri sunt Ansamblul Folcloric ”Floarea Barcăului” din Marghita-Bihor, Ansamblul Folcloric ”Doina Bărăganului” din Ialomița și Ansamblul Folcloric „Moldovenii din Cetate” din Moșna-Iași.

Vă invităm, așadar, să vă bucurați, alături de reprezentanții și invitații noștri, de frumusețea și varietatea folclorului românesc sâmbătă, 18 noiembrie 2023, ora 18.00 la Casa de Cultură a Studenților din București în sala de spectacole ”Laurențiu Toma”.

Intrarea este liberă.

Zilele Prieteniei – 2023-ed a VIII-a

Finanțator : Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse

Organizatori : Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, Ansamblul folcloric ”Doinița”

Skip to content