Inca un Atelier-Ledearship prin actorie!

Înscrieri pentru încă un Atelier - Leadership prin actorie!
dead line: 25 nov 2019

Detalii despre încă un Atelier: https://www.facebook.com/events/1032509947080503/
Cost: GRATUITpentru studenți pe baza copiei după carnetul de student (vizat pe anul în curs) și cartea de identitate
Loc: sala Teatrului Studențesc „Podul” a Casei de Cultură a Studenților din București

Cum te poți înscrie?
Trimiți un mail la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., în care specifici:
la subiectul mesajului: încă un Atelier - leadership prin actorie
iar în corpul mesajului: cum te numești, vârsta pe care o ai, universitatea, anul de studiu, numărul tău de telefon și motivul pentru care ți-ai dori să participi la un astfel de atelier.
Numărul de locuri este de maxim 20 de persoane. Au prioritate la înscriere studenții aflați la început de studii, față de cei aflați în anii terminali sau master.
...........

Încă un Atelier este un curs de leadership cum nu te-ai aștepta. Spunem asta pentru că   noi folosim de exerciții prealute din antrenamentul actorilor pentru dezvoltarea ta ca lider și a relațiilor tale cu cei din jur. Înscrierea la acest curs vine la pachet cu sesiuni individuale de coaching și sesiuni de lucru în echipă.

Ca să înțelegi: vor exista întâlniri la care vei fi singur cu unul dintre trainerii noștri, precum și sesiuni în care vei lucra și socializa cu ceilalți participanți la curs. ți propunem asta, pentru că am simțit că este nevoie și de câteva întâlniri cu fiecare participant pentru o mai bună înțelegere a lucrurilor pe care le discutăm la curs. Mai credem că întâlnirile one-on-one ne vor ajuta și pe noi să fim mai aplicați în îndeplinirea nevoilor tale și în maximizarea dezvoltării tale.

Orarul sesiunilor individuale le stabilim când ne vedem, în funcție de timpul de care dispui (nu vrem să lipsești de la cursuri - știm cât sunt de importante pentru tine :)), iar sesiunile individuale vor fi de maxim 90 minute, dimineața :).
 
Subiectele abordate în cadrul încă un Atelier-ului sunt:

  1.  Expunerea;
  2.  Proces;
  3.  Responsabilitate;
  4.  Interviu;
  5. Imaginație;
  6.  Atenția spre altcineva;
  7.  Tehnică vocală;
  8. Empatie;
  9. Recapitulare;


Proiect realizat cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului
Organizator: Casa de Cultură a Studenților din București 

Parteneri: Teatrul Studențesc „Podul”