Concursul ”Îndemn la citit”

Cenaclul literar-muzical ”Marin Preda”online  lansează un concurs cu premii în cărți.Ce trebuie să faceți pentru a participa:

 Să citiți cartea ”Cursa și Periplul” autor Mihai Bogatu pe care o găsiți publicată aici:https://www.facebook.com/bogatu.mihai/posts/10213934659799150

și apoi să răspundeți la următoarele :

  1. Cum se numesc personajele din povestirea ”Cursa”?
  2. Ce părere aveți despre povestirea ”El si Ea , poveste de dragoste necenzurată”?
  3. Comentati pe scurt poezia “Și vom fugi!”
  4. Scrieți un comentariu scurt despre poezia “Puntea lui Rumi” de George Coșbuc, recitată de către actorul Mihai Munteniță în cadrul Cenaclului online ”Marin Preda” din data de 24 septembrie 2020.

 Așteptăm răspunsurile voastre la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.m, până cel mai târziu 20 octombrie 2020.

Câștigătorii vor fi anunțați în ediția din 22 octombrie 2020 a cenaclului.

 

La ediția din 22 octombrie concursul continuă. Pentru a participa trebuie să citiți romanul ”INVITAȚIE LA VALS” DE MIHAIL DRUMEȘ -https://drive.google.com/file/d/18PRAe74mUpfZCz_Ke4xwrqM1k2fMn5H-/view

și să ne trimiteți un comentariu la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   în care să menționați ce v-a plăcut  până cel mai târziu 5 decembrie 2020. Câștigătorii ii vom anunta în ediția din 10 decembrie a cenaclului iar premiile constau în cărți.