Cenaclul literar-muzical ”Marin Preda”-retrospectivă on line

Cenaclul literar-muzical ”Marin Preda” a împlinit 5 ani de activitate, prilej cu care a realizat un  scurt  istoric  al celor 48 de spectacole care au avut  loc de-alungul timpului. De  la prima ediție care s-a desfășurat la Liceul teoretic ”Marin Preda” sub îndrumarea poetei prof.  Maria Fitcal și prof. Mery Sănduleasa, la următoarele care s-au derulat la Casa de Cultură a Studenților București , cenaclul a reunit ediție de ediție tineri și studenți talentați alături de nume consacrate.

 In materialul pe care vi-l propunem on line chiar pe 2 mai, de Ziua Tineretului,  atât pe pagina noastră de facebook cât și  pe canalul nostru de youtube,  vă veți întâlni cu :

Elena Tanase, studentă la master "Comunicare manageriala"- Universitatea Politehnica Bucuresti care va recita versuri proprii,

Daniel Sfichi- student la Conservator anul I interpret la diferite instrumente (acordeon, darbuka, pian electric, etc).

 Kethy Hardton-eleva liceului ”Nicolae Tonitza”- interpretă de muzică folk și rock,

Natalia Moise si Teodora Ciorgoda - elevele de la "Sunetul muzicii Cristina Manoliu Savulescu", care vor interpreta  piese de muzica pop.

 Din program nu lipsesc adevaratele valori ale muzicii și poeziei românești: maestrul Nicu Nicușor și Bebe Astur în recital de poezie și muzică împreună cu poeta Mariana David și solista Andreea Lupașcu.

 Amfitrion va fi actorul Mihai Munteniță care va interpreta versuri din cartea "Chip de lut" scrisă de Andra Paula Duminică -studentă la master, anul II, FABIZ-ASE:

Eveniment pe facebook/CCSBuc

Casa de Cultură a Studenților București vă invită să vă instalați comod  în fața computerului și să accesați:

 #stămacasădarnustămdegeaba, #alternativatimpuluitău

Vizionare plăcută!