Zilele Prieteniei ediția a VI-a-2019

 Casa de Cultură a Studenților din București vă invită sâmbătă, 16 noiembrie 2019  de la ora  16 :00,  la spectacolul folcloric prezentat în cea de a VI-a ediție a Schimbului Cultural "Zilele Prieteniei”, un eveniment ce îşi propune să aducă în Bucureşti tradiţiile românești.

 Schimbul Cultural "Zilele Prieteniei" este proiectul organizat de Casa de Cultură a Studenților din București în colaborare cu Asociația Doinita Dance Studio și presupune un schimb de experiență și spectacol de folclor.
In cadrul schimbului de experiență, Ansamblul Folcloric ”Doinița” al Casei de Cultură a Studenților București și Ansamblul Folcloric din Șinca Nouă, judetul Brașov, învață în cursul unei singure zile 2 dansuri, pe care apoi le prezintă în spectacolul folcloric, împreună cu alte dansuri din repertoriul propriu.
Din spectacol nu pot lipsi invitați speciali precum ansamblul ”Doina Carpaților” din  Casa de Cultură a Studenților Iași sau ansamblul ”Junii Brașovului” din Casa de Cultură a Studenților Brașov, precum și numeroși soliști de muzică populară.

 Intrarea în  sala de spectacole ”Toma Laurențiu” este liberă, accesul publicului are loc începând cu ora 15 :30.

 Eveniment pe pagina de Facebook.

 

Zilele Prieteniei – 2019-ed a VI-a

Finanțator : Ministerul Tineretului și Sportului

Organizatori : Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, Doiniţa Dance Studio

Sprijin : Universitatea Politehnică București