ContACT

Casa de Cultură a Studenților București în parteneriat cu Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" și Teatrul Studențesc ”Podul” organizează Festivalul Ziua Teatrului Studențesc de Animație “ContACT” care se va desfășura pe data de 17 mai 2019, la Casa de Cultură a Studenților București situată în Calea Plevnei nr. 61, sector 1.

 Publicul va putea viziona spectacole de teatru de animație pentru tineri care pot fi de la spectacole vizuale la pamflete politice, de la fabule la poveşti adevărate și care pot atinge orice subiect antic sau contemporan și va putea participa la ateliere deschise de scenografie pentru Teatrul de Animație.

În Teatrul de Animaţie orice obiect devine păpuşă atunci când este mânuit.Păpuşa nu este pur şi simplu un obiect, ea este o instalaţie, adeseori făcută de către actorii mânuitori sau studenţii care învaţă această artă. Spectacolele studenţilor de la secţia Teatrului de Animaţie sunt făcute, construite de către ei şi profesorii acestora. Nu există ateliere specifice de scenografie de păpuşi în cadrul universităţilor.

Sperăm ca și studenți de la alte facultăți să se apropie de Teatrul de Animație vizionând spectacolele și participând (de ce nu?) la ateliere.

Detaliile legate de programul spectacolelor și atelierelor le vom anunța în cel mai scurt timp pe pagina de facebook  dedicată ContACT.