Ziua internațională a studenților

Invitație la spectacole, la noi aCASĂ, prilejuite de Ziua Internațională a Studenților.
19 Noiembrie ora 19:00, sala Mare - “Variațiuni la invențiuni” - spectacol care combină muzica cu teatrul , un spectacol susținut în colaborare cu Teatrul Dramaturgilor Români.
 
Cu: Emilian Mârnea și Petre Ancuța
 
Ce au în comun Beethoven, Dave Brubeck, Rolling Stones, Michael Jackson și Grigoraș Dinicu? Nu vă rămâne decât să aflați, dintr-un spectacol în care ludicul și buna dispoziție se împletesc perfect cu muzica și măiestria actoricească. https://www.facebook.com/events/1024221108157761?ref=newsfeed
 
 
23 Noiembrie ora 19:00, sala Mare - “Jungla TeVe” - spectacol de teatru dans, un spectacol Gigi Căciuleanu - susținut în colaborare cu Teatrul Dramaturgilor Români.
 
Cu: Alina Petrică și Lari Georgescu 
 
Un poem coregrafic fără referințe geografice ori temporale bine determinate, ba chiar dimpotrivă: ar trebui să poată fi perceput ca fiind situat în orice spațiu și timp. https://www.facebook.com/events/260456349373665
 
 
03 decembrie ora 19:00, sala Mare - “Fantastic” - spectacol de gală
 
Într-un cadru format de trei actori, un band de muzică unplugged și momente de teatru dans, prezentăm filmele făcute în cadrul proiectului “Hai să film!”, dăm premii și participăm la discuții cu participanții. Totul va avea atmosfera unei seri de gală à la premiile Oscar, varianta Casa Studenților. Pregătiți-vă pentru o seară specială și nu uitați de popcorn (pe care nu-l puteți mânca în sală, sâc! 😜)
 
 
La mulți ani, tuturor studenților! 🥳 
 
Dacă vă intrebați de ce a fost aleasă data de 17 noiembrie ca zi internațională a studenților, aflați că, în anul 1941, 17 noiembrie a  fost declarată oficial ca Zi Internaţională, la Londra, de Consiliul Internaţional al Studenţilor în memoria celor nouă studenți cehoslovaci executați de fasciști și a peste 1200 trimiși în lagăre pe 17 noiembrie 1939.
 
_________________________________________________________
Intrarea este gratuită și se face pe bază de invitații.
Info invitații: 0758 252 021

CONDIȚII DE PARTICIPARE LA SPECTACOL
Conform ultimelor reglementari legislative (prevazute de HG 932 din 9 septembrie 2021- Anexa 3) și ca urmare a ratei de infectare cu Sars COVID-19 în Bucuresti, care este peste 6 la mie la ora actuală, evenimentele CCSB se vor desfășura cu o capacitate de maximum 30% din sală, masca de protecție fiind obligatorie.
Pentru participarea la evenimentele CCSB, spectatorii trebuie să fie studenți și să prezinte la intrare Certificatul Digital Covid (cod QR) eliberat într-una din următoarele situații:
✓ au completat schema de vaccinare în urmă cu cel puțin 10 zile;
✓au trecut prin boală (se află între a 15-a zi și a 180-a zi de la infectare);
Testele PCR sau antigen nu mai sunt luate în considerare la ora actuală.
Pentru generarea Certificatului accesați următorul link: https://certificat-covid.gov.ro/login
___________________________________
Casa de Cultură a Studenților este în on line: