Un copil pe un litru de benzină

Casa de Cultură a Studenților din București va găzdui în spațiul Teatrului Studențesc ”Podul” spectacolul „Un copil pe un litru de benzină” realizat la REACTOR de creație și experiment în cadrul Fresh Start, ediția a 5-a. Intrarea este liberă la cele două reprezentații, pe bază de rezervare
Rezervări ora 20:00:
Accesul în spațiu se va face cu 15 min înainte de începerea spectacolului. Capacitatea sălii este limitată la 40 de locuri.
_________________________________
Vă aducem la cunoștință un set de reguli pe care spectatorii trebuie să le respecte, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-COV2:
📌 Echipa Reactor vă va indica, la intrare, locul dumneavoastră.
📌 Se recomandă insistent ca persoanele care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree) să nu participe la spectacol și să solicite anularea rezervării
📌 Accesul în spațiul de spectacol va începe cu 15 minute înainte de începerea reprezentației și se va face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m.
📌 Accesul spectatorilor este permis doar după triajul observațional, prin măsurarea temperaturii cu termometru noncontact.
📌 Obligativitatea purtării măștii de protecție se aplică de la intrarea în sala de spectacol, pe toată durata evenimentului, până la părăsirea spațiului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
📌 Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție.
📌 Se recomandă ca accesul în spaţiu să fie făcut cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m și cu respectarea marcajelor amplasate.
📌 Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire, stabilite în vederea menţinerii distanţei fizice.
📌Se interzice consumul de mâncare şi băutură în spațiul destinat spectacolului, cu excepția băuturilor nealcoolice ambalate în recipiente individuale, cu capac, conform normelor în vigoare.