Hobby-cultor-incubatorul de indeletniciri continuă

Ești student? Ai acces gratuit. Te poți înscrie la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Detalii:

 Hobby-cultor-incubator de îndeletniciri

 Atelier de branding - pe 20 aprilie in intervalul orar  11:00 - 13:00. Vrei să devii un influencer? Credem că ți-ai dat seama de ceva vreme, că mare parte a succesului de pe rețele sociale este constituit de conținutul de fotografii. Fie că urci pe insta sau fb selfie-uri, ce mănânci sau prin ce cluburi o mai arzi, pentru a câștiga urmăritori, tot ce postezi trebuie să arate într-un mare fel. Ca urmare, am făcut un atelier pentru treaba asta. Ne adresăm celor care vor să-și construiască un brand personal, printr-o prezență ieșită din comun în social-media. Cea care vă va ghida pe acest drum e o studentă pasionată de fotografii și de branding personal.

Atelier de gestionare a emoțiilor - pe 6 aprilie în intervalul orar 11:00 - 13:00. Vrei să-ți pui la treabă timpul liber? Ce-ai zice dacă ai veni să te învățăm niște lucruri pe care tu să le folosești imediat în cadrul unui job? Vino la un atelier care face un mix din comunicare și inteligența emoțională pentru ca tu să-ți atingi potențialul, apoi îți prezentăm și jobul. Nu vrei jobul? Oricum pleci câștigat. Înveți și pui în practică - așa știm să lucrăm noi.


Atelier de nutrițiepe 16 martie în intervalul orar 11:00 - 13:00. Cum să-ți calculezi necesarul zilnic de calorii? De ce nu funcționează tot timpul dietele? Cum să-ți creezi antrenamente de fitness? Vino la un atelier care va răspunde acestor întrebări și care îți va distruge miturile legate de nutriție. Întâlnirea noastră va fi moderată de un student pasionat de alimentație. Cursul va fi urmat de o sesiune Q&A, așa că veniți pregătiți cu întrebări.

 Atelier de citit rapidpe 16 februarie 2019 în intervalul orar 13:00 - 16:00.Fie că vorbim despre lectura de școală, de la locul de muncă sau pur și simplu cea de plăcere, cititul este o condiție a dezvoltării tale. Imaginează-ți ce ar însemna să-ți dublezi viteza de citire, cât timp ți-ar elibera, cât de multe alte lucruri ai putea învăța. Dacă ești acaparat de cantitatea de informații pe care trebuie să o asimilezi, atunci acest curs este pentru tine. Dacă ești însetat de cunoaștere, atunci acest curs este pentru tine. Dacă ești doar un împătimit al cititului, atunci acest curs îți este TOTAL dedicat. Acest curs se va concentra pe potențarea vitezei de citire, înțelegerea textului citit și pe îmbunătățirea capacității de reținere a informațiilor din text.

Atelier de storytellingpe 9 februarie 2019 în intervalul orar 11:00 - 14:00. Cum să extragi, să construiești și să prezinți povești care îți vor transforma comunicarea. 

Atelier de actorie - pe 2 februarie 2019 în intervalul orar 11:00 -14:00. Te naști cu această abilitate. O ai încă de când nu știai să legi două vorbe. Nu mai ții minte, dar prima dată când ai încercat-o erai în pătuțul tău de bebeluș, iar mama ta se juca cu tine dispărând din raza ta vizuală și reapărând. Atunci ai învățat pentru prima dată ce înseamnă drama și ce înseamnă comedia. Dacă te-ar fi filmat cineva atunci sau dacă ai fi fost pe o scenă, îți spun sigur că ai fi captat toată atenția publicului. De atunci ai această abilitate. Poate că ai mai avut de atunci ocazia să o exeresezi. Poate nu. Oricum ar fi, la acest curs, îți vei reaminti ce înseamnă jocul. Jocul actoricesc. Jocul acțiunii. 

Atelier de feminitate - pe 28 ianuarie in intervalul orar 18:00 - 20:00. La ce te gândești prima dată când auzi cuvântul feminitate? La femei gingașe în rochii vaporoase, la tocuri înalte și subțiri sau la ființe delicate și plăpânde ?
Nu greșești cu nimic dacă te duci cu gândul la oricare dintre aceste imagini, însă termenul de feminitate presupune mai mult de atât: este senzualitate îmbinată cu ințelepciune, este sincronizare cu fazele lunii și contopire cu elementele naturii, este trezirea femeii sălbatice și strălucitoare ce pașește cu încredere și hotărâre spre tărâmuri necunoscute... Dacă și tu vrei să faci o incursiune în această lume, vino cu încredere la Atelierul de feminitate.

Atelier de ritmuri - pe 26 ianuarie 2019 în intervalul orar 11:00 -13:00. Ritmul face parte din viața noastră. E constant. Când mai rapid, când mai tare, când prea forte fortissimo. Când complicat, când cam simplu. Vino să descoperi și alte ritmuri, alte feluri de a colabora și a crea împreună cu oameni exact ca tine: plin de curiozitate și ultra-mega-creativi.

Atelier de origami -pe 19 ianuarie 2019 in intervalul orar 11:00 - 14:00. Artă a plierii hârtiei colorate în modele de creaturi vii, obiecte neînsuflețite sau forme decorative abstracte, origami-ul poate să fie, pe lângă o metodă de a te relaxa și o metodă de a-ți împodobi camera de cămin, casa, cadourile dăruite. O părticică din tine va rămâne veșnic în acel obiect pe care tu l-ai însuflețit.

Atelier de ritmuri - pe 26 ianuarie 2019 în intervalul orar 11:00 -13:00. Ritmul face parte din viața noastră. E constant. Când mai rapid, când mai tare, când prea forte fortissimo. Când complicat, când cam simplu. Vino să descoperi și alte ritmuri, alte feluri de a colabora și a crea împreună cu oameni exact ca tine: plin de curiozitate și ultra-mega-creativi.