Ansamblul folcloric „Doina”-noutăți

Ansamblul folcloric DOINA al Casei de Cultură a Studenților București a avut o activitate intensă la început de an, cu participări la evenimente diverse.
În luna ianuarie 2018 grupul artistic a sărbătorit Ziua Unirii Principatelor Române la hotelul JW Marriott, apoi a prezentat frumusețea dansului, cântecului și portului popular românesc în fața zecilor de participanți străini sosiți la București pentru Gala Leica BioSystems Medist Lifescience.

În luna februarie 2018 Ansamblul DOINA a prezentat un spectacol în cadrul Conferinței internaționale studențești AIESEC, care a reunit în capitală toți președinții de asociații din peste 100 de țări.
Apoi a urmat momentul artistic prezentat de membrii ansamblului cu ocazia altui eveniment internațional - Conferința NBCC organizată în colaborare cu Universitatea București.
În aceeași lună, o parte din dansatorii și soliștii Ansamblului DOINA au reprezentat spiritul românesc cu ocazia Zilei Dragobetelui organizată de Ambasada Statelor Unite ale Americii.
Finalul lunii februarie a subliniat legătura dintre cultură și spiritualitate, prin participarea grupului artistic la Duminica Ortodoxiei în Anul Centenarului, manifestare organizată de Patriarhia Română în colaborare cu Centrul Cultural "Mihai Eminescu".
Fotografii de la evenimentele menționate : www.ansambluldoina.blogspot.ro