Missing Holloween

Ziua de 3 decembrie este declarată de Organizația Mondială a Sănătății ”Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități”. Aceasta care are ca obiectiv promovarea înțelegerii în ceea ce privește problemele cu care se confruntă persoanele cu handicap și susținerea demnității, a drepturilor și a bunăstării acestora. Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizablități reprezintă un prilej prin care ne exprimăm solidaritatea și respectul pentru persoanele cu handicap.  Spectacolul “Missing Halloween” pus în scenă

de Silvia Codreanu – art terapeut la Asociația Alternativa 2003 o ocazie pentru o schimbare de atitudine față de persoanele cu dizabilități prin eliminarea barierelor în ceea ce privește implicarea lor în diverse sfere de activitate.

Spectacolul “Missing Halloween” este un alt prilej de a reuni pe 29 noiembrie 2017 de la ora 19:00, în spatiul Teatrului Studențesc ”Podul” (et.4) din Casa de Cultură a Studenților București, tineri beneficiari, părinţi şi invitaţi ai dumneavoastră într-o atmosferă încărcată de mister, populată cu personaje stranii ce nasc SPIRITUL din spiritele Halloweenului.

Dana Mitica, prieten al Asociației a pregătit și expoziția ”Portrete” care va putea fi vernisată în aceeași zi, la ora 18:00 la parterul Casei de Cultură a Studenților București (din calea Plevnei nr 61).
Un proiect al Asociației Alternativa 2003, sprijinit de Teatrul Studentesc PODUL si Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti