Salonul Internațional de Artă Fotografică Sibiu 2017

Salonul Internațional de Artă Fotografică Sibiu 2017 ajuns la cea de a XVIII-a ediție este deschis tuturor fotografilor amatori și profesioniști din întreaga lume.
Pentru studenții români și străini, colegii noștri de la Casa de Cultură a Studenților Sibiu organizează o secțiune separată, unde participarea este gratuită.

Temele salonului din acest an sunt Travel și Open (tema liberă), data limită de primire a lucrărilor fiind 10 octombrie 2017. 

Toate detaliile necesare sunt în regulament și fișa de înscriere. Alte întrebări puteți adresa la Casa de Cultură a Studenților Sibiu (email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Site-ul oficial al Salonului Internațional de Artă Fotografică Sibiu 2017 este: https://sibiuphoto.ro/

Ediția din acest an se va derula sub patronajul Federation Internationale de l'Art Photographique (FlAP), a Image sans Frontiere (ISF), International Union of Photographers (IUP), Royal Photographic Society (RPS), Global Photographic Union (GPU), a Asociației Artiștilor Fotografi din România (AAFR). In juriul Salonului au confirmat prezența reprezentanți de marca ai artei fotografice mondiale din Argentina, Franța și România.