Expoziția absolvenților cursului de fotografie

Cursul de fotografie, gratuit pentru studenți, organizat de Casa de Cultură a Studenților din București, a avut succes datorită subiectelor propuse, a modului de abordare precum și datorită împletirii noțiunilor teoretice cu cele practice. Cursul s-a desfășurat în perioada octombrie - decembrie 2016 iar acum la început de martie, instructorul Petrișor Iordan a propus studenților realizarea unei expoziții cu lucrări realizate în timpul ședințelor de curs (subiecte la alegere). 

În acest fel s-a conturat expoziția de fotografie pe care vă invităm să o vedeți pe toată durata lunii martie 2017în holul de la parter din Casa de Cultură a Studenților din București. Expun lucrări: Raluca Elena Arsenie, Bogdana Banciu, Cristian Bîndar, Giorgiana Croitoru, Elena Loredana Dobrea, Claudiu Dorin Dragu, Iulia Herescu, Marian Bogdan Lambă, Mihaela Raluca Marin, Ioana Nițescu, Livia Beatrice Popa, Andreea Popescu, Matei Tănase.

Toți studenții care au urmat cursul (atât acum cât și în anii anteriori), își pot continua activitatea în domeniul fotografiei prin participarea la proiectele organizate de Casa de Cultură a Studenților București și /sau la întâlnirile Atelierului de Fotografie.
Proiectul a fost promovat în mediul on-line prin intermediul site-ului Casei de Cultură a Studenților București și Atelierului de fotografie, a paginii de Facebook/CCSBuc și a partenerilor media: gratuitor.ro, studland.ro, bucurestiivechisinoi.ro, bucharestculturalevents.ro, umblat.ro, cărora le mulțumim.